Suppdog’s Probiotics+ er sammensat af en unik blanding af vitaminer, antioxidanter og levende mikroorganismer for at holde de gode tarmbakterier i balance.

  • Mindre kløe, hovedrysten, kradsen og slikken af poter
  • Sundere tarmbevægelser og fastere afføring
  • 1 lækker sød

Vi sender dine produkter gratis ved medlemskab. For en engangsordre er forsendelsesomkostningerne 6,95 € (og du går glip af 20 % rabat).

På hverdage for 22:00 Bestilt ved middagstid, leveret i morgen.

Følg altid disse fodringsråd. For at opnå de bedste resultater skal du give det på tom mave om morgenen.

Hundens størrelseAnbefalet posestørrelseDaglig administrationLager for
Lille hund (<10kg)Lille taske (30 slik)1 slik30 dage
Mellemstor hund (10-20kg)Mellemstor taske (60 slik)2 slik30 dage
Mellemstor hund (20-30kg)Stor taske (90 slik)3 slik30 dage
Stor hund(30-40kg)Stor taske (90 slik)4 slik22,5 dage
Ekstra stor hund (40kg+)Stor taske (90 slik)5 slik18 dage

Vores produkter har stærke naturlige ingredienser, men det tager tid, før de giver de ønskede resultater. Vi anbefaler at bruge vores produkter i mindst tre hele måneder for at kunne drage konklusioner om forbedringer.

Vores produkter er designet til langvarig brug for at få mest muligt ud af dem. Derfor tilbyder vi et medlemskab med 25% rabat. HVER MÅNED!

Allerede 25.092+ logrende hunde

Probiotics+ Uden kød Tarmslik til hunde

  • Afbalancerer tarmfloraen
  • 100 % naturlige ingredienser
  • Videnskabeligt bevist effektivitet

“Efter 3 år med mavesmerter og hyppige opkastninger er hun helt glad igen med Suppdog! Og det er hendes ejer også” – Sabine

⏰ Få 10% ekstra rabat på din første ordre med koden: VELKOMMEN
VELKOMMEN
Trin 1: Saml og spar
1 Flaske
2 Flasker
-18%
3 Flasker
-29%
4 Flasker
-34%

Vælg flere krukke, hvis du har flere hunde (eller vil spare mere!)

Trin 2: Sammensæt din ordre

Vælg leveringsfrekvens 👇

Fleksibelt medlemskab

Pause, ændre eller springe din levering over

Nem opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab
Ofte købt sammen med 👇
  • Alle transaktioner er sikrede og krypterede
  • Bestilt før kl. 22.00, afsendt i morgen

DVM. MSc. Adriana Solis Gutierrez

“En sund hund er en glad hund. Ved at tilføje kosttilskud til din hunds rutine får din hund en sundere livsstil indefra. Suppdog tilbyder en hund-først-tilgang til langsigtet velvære og ernæringsmæssig værdi.”

DVM. MSc. Adriana Solis Gutierrez

“En sund hund er en glad hund. Ved at tilføje kosttilskud til din hunds rutine får din hund en sundere livsstil indefra. Suppdog tilbyder en hund-først-tilgang til langsigtet velvære og ernæringsmæssig værdi.”

Set i:
Velegnet til alle hunde
Kun de bedste ingredienser
Produceret i Holland

Har din hund mave- eller tarmproblemer?

Desværre er mave- og tarmproblemer de mest almindelige årsager til et besøg hos dyrlægen … Ofte er lav modstandskraft eller et dårligt immunsystem årsagen til disse klager. Med en lav modstandskraft bliver din hund modtagelig for parasitter. Som orm eller Giardia-parasitten … Løsningen kommer ofte for sent og i form af medicin, mens det kunne have været forhindret med kosttilskud.

Det er derfor, vi har udviklet Probiotics+ til hunde. Det er et naturligt produkt, som renser din hunds krop optimalt. Det øger modstandskraften markant, aktiverer immunforsvaret og fremmer en sund fordøjelse. Så du bekæmper de grimme parasitter og undgår dyre besøg hos dyrlægen (€500+). Og vigtigst af alt holder den din hund i topform, så den logrer med halen sammen med dig så længe som muligt!

Hvorfor Probiotics+ til hunde? 4 fordele på 90 dage

REDUCERER KRADSEN OG POTE-SLIKKEN

Probiotics+ hjælper immunsystemet med at fungere korrekt og kan hjælpe med at beskytte din hund mod uønskede bakterier og infektioner samt reducere symptomer på allergi og hudsygdomme.

BEKÆMPER OPHOBNING AF GÆR I ØRER OG ØJNE

Probiotics+ hjælper også med at bekæmpe gærdannelse i hundens ører og øjne ved at reducere væksten af skadelige bakterier og styrke immunforsvaret.

FÅR HUNDE TIL AT FØLE SIG BEDRE TILPAS I DERES EGET SKIND

Probiotics+ styrker hundens fordøjelse og forbedrer dens generelle sundhed. Det kan bidrage til sundere hud og pels, bedre vejrtrækning og reduktion af inflammation og allergi, så din pelsede ven føler sig bedre tilpas i sin hud.

STOP MENINGSLØSE OG DYRE BALSAMER, CREMER OG SALVER

Probiotics+ kan hjælpe med at reducere symptomerne på hudlidelser og mindske behovet for dyre og ineffektive behandlinger, så du sparer penge.

Hvordan virker Probiotics+ til hunde?

Og hvorfor hundredvis af hunde og ejere allerede er forelskede ?

1. Den første administration

Din hunds rejse til et sundere og lykkeligere liv er begyndt!

2. Efter den 1. måned

Hvor er hun dog pludselig glad! Kontinuerlig daglig støtte med Probiotics+ til hunde hjælper mod smerter og forbedrer det generelle velbefindende.

3. Måned 3 og derefter…

Vedholdenhed vinder! Fra måned 3 og frem er vedholdende tilskud nøglen til et længere og lykkeligere liv!

Probiotics+ Hovedingredienser

Solsikkeolie

  • Rig på essentielle fedtsyrer
  • Reducerer inflammation
  • Fremmer fedtfordøjelsen hos hunde

Lactobacillus

  • Skinnende frakke
  • Hjælper på fordøjelsen
  • Understøtter tarmfloraen

Cikorierod

  • Virker mod tarm- og maveproblemer
  • Opmuntrer gode bakterier til at vokse
  • Har en positiv effekt på afføringen

Tranebær

  • Støtter immunforsvaret
  • Hjælper med at rense kroppen
  • Forbedrer stofskiftet

Kartoffelprodukter, cikorierodspulver, hestebønnemel, glycerin, gær (12.1.5), vegetabilsk olie, ærtemel, melasse, tranebær, calcium, lactobacillus helveticus HA-122

Vores loyale flok

Hvorfor blive medlem?

Hos Suppdog har vi designet vores produkter til at støtte hundes sundhed på lang sigt. Mens nogle hunde kan se resultater hurtigt, viser kliniske undersøgelser af vores ingredienser, at de bedste resultater opnås ved daglig indtagelse i mindst 3 måneder.

Med et abonnement lever vi op til vores mission og garanterer en sundere og gladere hund! Du har selvfølgelig mulighed for at sætte abonnementet på pause eller opsige det når som helst. Og glem ikke, at de første 30 dage er risikofrie.

Chihuahua met de producten van Suppdog

Fordele ved medlemskab

  • Spar op til 44% hver måned

og undgå besværet med at genbestille.

  • Altid gratis forsendelse

på hver medlemsordre.

  • Stop, pause eller spring leveringer over

ved at administrere din egen konto.

  • Tidlig adgang til eksklusive rabatter

Og bliv medlem af vores Facebook-gruppe helt gratis!

Måned 1

Du har sluttet dig til vores flok, og din hunds rejse er begyndt.

Måned 2

Efter de første 30 dage kan du begynde at mærke små fordele for din hund.

Måned 3

Fra 3. måned og fremefter har konsekvent brug aldrig været vigtigere. Ved at følge de rigtige anvisninger sikrer du din hunds optimale sundhed!

Ofte stillede spørgsmål om Probiotics+ til hunde

Små hunde (<10 kg) må få 1 godbid om dagen, 1 glas rækker til 90 dage.

Normale hunde (10-20 kg) må få 2 godbidder om dagen, 1 glas rækker til 45 dage.

Store hunde (>20 kg) må få 3 godbidder om dagen, 1 glas rækker til 30 dage.

For hver 10kg anbefales 1 ekstra godbid. Har du en meget stor hund på f.eks. 40kg, anbefales 4 godbidder pr. dag.

Probiotics+ er velegnet til hunde i alle aldre og racer og giver vigtige fordele for deres tarmsundhed og velvære. Til hvalpe anbefaler vi at begynde med Probiotics+ godbidder, så snart de er 12 uger gamle, så deres fordøjelsessystem stille og roligt kan vænne sig til tilskuddet. Det fremmer en sund tarmflora, forbedret fordøjelse og et stærkere immunsystem, hvilket resulterer i bedre næringsoptagelse, en sundere pels og mere energi.

Men rådfør dig altid med din dyrlæge, før du giver Probiotics+ til din hund, så du kan få personlig rådgivning og tage stilling til eventuelle bekymringer. Ved at kombinere Probiotics+ med en afbalanceret kost, motion og dyrlægetjek får din firbenede ven de bedste chancer for et langt, sundt og lykkeligt liv.

Hvis du opdager, at din hund ved et uheld har spist for mange Probiotics+ godbidder, er det meget vigtigt, at du handler med det samme. Hvis der opstår mærkelige symptomer som opkast, diarré, sløvhed eller en usædvanlig adfærdsændring, er det tilrådeligt at gå til dyrlægen med det samme. En professionel medicinsk vurdering kan være afgørende for at sikre en hurtig og effektiv behandling. For at undgå sådanne situationer i fremtiden er det klogt altid at følge den anbefalede dosering af Probiotics+ godbidder, som er nævnt i brugsanvisningen øverst på siden. Læs vejledningen omhyggeligt for at sikre, at din firbenede ven får den rigtige mængde godbidder og nyder godt af fordelene ved probiotika uden risiko for overdosering.

Helt sikkert! Vores Probiotics+-bolsjer er ikke kun sikre for hunde, men også for katte. Det er vigtigt at vide, at disse specifikke bolsjer er designet med ingredienser, der er gavnlige for både hunde og katte. Tilsætning af probiotika til din kats kost kan bidrage til en sund fordøjelse, et stærkere immunsystem og generel trivsel. Det er dog altid klogt at respektere den anbefalede dosis og tage hensyn til din kats vægt og størrelse. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bruge Probiotics+ godbidderne til din kat, er det bedst at spørge din dyrlæge til råds. Med disse velsmagende og sunde godbidder kan både din hund og kat nyde godt af fordelene ved Probiotics+, mens du fremmer deres langsigtede trivsel.

Vores Probiotics+ godbidder er specielt udviklet og udelukkende beregnet til vores elskede firbenede venner, hvilket gør dem uegnede til menneskeføde. Disse velsmagende godbidder er formuleret til at opfylde hunde og kattes ernæringsmæssige behov med den rette balance mellem ingredienser, der er gavnlige for deres fordøjelse og generelle sundhed. Selv om godbidderne er sikre for vores kæledyr, er det vigtigt at holde pakkerne uden for børns rækkevidde. Børn er nysgerrige af natur og kan blive fristet til at smage på godbidderne, men de er ikke egnede til menneskeføde. Ved at holde pakkerne uden for børns rækkevidde kan vi sikre, at vores små forbliver sikre og beskyttede mod ved et uheld at indtage produkter, der er beregnet til vores kæledyr.

For at opnå den optimale effekt af Probiotics+ anbefales det, at du giver din hund godbidderne dagligt i 90 dage. Din firbenede vens krop har brug for denne tid til at tilpasse sig de probiotiske godbidder og optage næringsstofferne optimalt. Du kan selvfølgelig prøve godbidderne én gang, men det er vigtigt først at drage konklusioner om deres effekt efter en konsekvent brugsperiode på 90 dage. Ved at være tro mod det daglige indtag i denne periode øger du chancerne for positive resultater og fremmer dit elskede kæledyrs generelle sundhed.

Hos Suppdog er vi fuldt ud forpligtet til at gøre dig og din pelsede følgesvend tilfredse. Det er derfor, vi stolt tilbyder vores 90-dages logrende garanti. Vi tror så stærkt på kvaliteten og effektiviteten af vores produkter, at hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds, er vi klar til at rette op på det. Du skal blot kontakte os på [email protected], så står vores venlige team klar til at besvare eventuelle spørgsmål, løse eventuelle problemer og sikre, at din oplevelse med Suppdog bliver helt fantastisk. Din tilfredshed og din firbenede vens velbefindende kommer altid i første række hos os. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med!

Dyrlæger og eksperter anbefaler og opfordrer til, at man giver Probiotics+ til hunde efter en antibiotikabehandling. Probiotics+ er sammensat af 100 % naturlige ingredienser, hvilket gør det til et sikkert og effektivt valg til at fremme din firbenede vens tarmsundhed. Efter en antibiotikakur kan de gavnlige bakterier i din hunds tarm blive forstyrret, hvilket skaber ubalance og påvirker fordøjelsen negativt. At give Probiotics+ hjælper med at genoprette denne bakterielle balance og fremme en sund tarmflora, som er afgørende for et stærkt immunsystem og din hunds optimale trivsel. Derfor kan brug af Probiotics+ efter en antibiotikakur være en værdifuld støtte til at sikre, at din pelsede ven igen kan trives på en sund og glad måde.

Probiotika er levende mikroorganismer, som f.eks. gode bakterier og gær, der er gavnlige for tarmen. Når man tager probiotika, kan de supplere de eksisterende bakterier i tarmen og hjælpe med at genoprette en sund tarmflora. Det kan især være nyttigt efter en antibiotikakur, hvor de gode bakterier i tarmen ofte bliver forstyrret. Probiotika støtter immunforsvaret, fremmer en sund fordøjelse og kan hjælpe med at reducere fordøjelsesproblemer som f.eks. diarré.

Præbiotika er derimod ikke-fordøjelige næringsstoffer, der fungerer som føde for de gode bakterier i tarmen. De skaber et gunstigt miljø for disse bakterier, så de kan trives og vokse. Ved at tilsætte præbiotika til din hunds kost kan du stimulere væksten af gavnlige bakterier i tarmen, hvilket igen kan øge effektiviteten af probiotika.

Kort sagt, mens probiotika direkte genopbygger de gode bakterier i tarmen, giver præbiotika en sund fødekilde, som disse bakterier har brug for til at trives. Begge arbejder sammen som en stærk kombination for at støtte din hunds tarmsundhed og fremme et sundt fordøjelsessystem, og det er netop derfor, at vores Probiotics+ også indeholder præbiotika.

Ja, vores formel er en kombination af pro- og præbiotiske ingredienser. De præbiotiske ingredienser holder tarmfloraen i balance og har dermed en forebyggende effekt!

Probiotics+ til hunde er glutenfri, så du kan trygt give det til en hund med glutenallergi.

Nej, du kan holde pause eller stoppe når som helst! Vi sender også flere påmindelser, når din nye levering er på vej. ?