Op til 25% rabat

På hvert medlemskab!

Har du allerede et medlemskab? Klik her og log ind

Bliv medlem og spar

Hvad du får ?

Op til 44% rabat hver periode
Gratis gaver

For kvalificerede ordrer

Fleksibelt medlemskab

Pauser, ændre eller springe din levering over

Let at annullere

Afbryd når som helst

Sådan fungerer det

Deltag og spar i 3 enkle trin

  1. Find dit/dine yndlingsprodukt(er)
  2. Vælg Bliv medlem & spar
  3. Vælg leveringsfrekvens og bestil!

Ofte stillede spørgsmål

Vi har designet dette program til DIN vovse! Ved at sætte visse produkter på en tilbagevendende leveringsplan sparer du ikke kun penge regelmæssigt, men det hjælper dig og din glade firbenede ven med at holde dig på sporet med ultimativ succes!

Med dette program sparer du op til 44% på hvert produkt hver gang (rabatten afhænger af produkt og antal produkter), og du betaler ALDRIG forsendelsesomkostninger. Du vælger den leveringsplan, der passer til din hund (30, 45 eller 90 dage). Så kommer din pakke til dig, uden at du behøver at gøre noget. Du vil også være berettiget til gratis gaver i nogle ordrer og særlige eksklusive medlemstilbud.

Mange Suppdog-medlemmer starter deres medlemskab med at tilføje deres yndlingsprodukt til deres konto. Derfra kan du tilføje yderligere produkter. Det smukke ved dette medlemsprogram er, at du selv kan sammensætte det ud fra, hvad din vovse vil have gavn af! Så du kan tilføje de produkter, der fungerer bedst for din bedste ven!

Det er meget enkelt! Køb dine yndlingsprodukter, klik på “Join & Save” på produktsiden, læg dem i indkøbskurven, og gå til kassen som normalt!

Når du har logget ind på din Suppdog-konto (klik på personikonet øverst i menulinjen), skal du klikke på “Subscriptions” for at ændre, springe over eller modificere dit medlemskab.